Pagina: Primera Impressió

 

Mai tens una segona oportunitat de tornar a donar una primera impressió.

L'Internet és una jungla.
No hi ha regles, no hi ha regulacions, i sense supervisió.
Els usuaris d'Internet poden fer el que vulguin...
Però Internet segueix sent la primera, i sovint l'única font que les persones recorren a l'hora de buscar informació.
Ha canviat totalment la forma en què ens ocupem de compres, la feina, la trobada i la formació de relacions personals i de negocis.

Com fer feliços als seus visitants del lloc web.

Llavors, quin és el problema?
Els estudis mostren que la gran majoria de les persones prenen decisions basades en la informació que reben d'internet.
Atès que gran part de la informació a la web està fora de data i poc fiable, hem arribat a una situació en què gran part de la nostra informació està fora de contacte amb la realitat.
Creiem que cada empresa individual té el dret de controlar la forma en què són retratats en l'Internet, i això és el que estem aquí per fer.
Els resultats que sorgeixen quan algú escriu el seu nom, o el nom de la seva empresa en un motor de cerca, pot ser la diferència entre l'èxit i el fracàs.

Qui som:
logo vermell i negra es va posar en marxa el 2013, proporciona informació útil, consultoria i la gestió de la reputació i serveis de presència en línia.
El lloc està dirigit a empreses i persones que busquen aprofitar o millorar la seva reputació en línia, i comercialitzar, de la millor manera possible.
El nostre objectiu és donar als nostres lectors les eines, les tècniques, la investigació i la informació en aquests camps.

El que realment fem
Els motors de cerca ja són la forma més comú de fer estudis de mercat o la recerca de base i la seva popularitat està creixent contínuament.
El problema és que en molts casos, hi ha una gran discrepància entre la seva reputació 'real', la qual t'has guanyat treballant dur durant molts anys i la seva reputació a Internet.
El nostre treball és ajudar a crear una reputació en línia que reflecteixi amb precisió la veritable reputació que es mereix; un que li permetrà atreure més clients, vendre més, o desenvolupar una nova carrera, crear noves associacions, per atraure els inversors o fins i tot per trobar la informació i forma de fer el nostre somni.

Per què és tan important?
Moltes investigacions sobre l'efecte de la reputació online i la presència d'Internet decideixen en la presa de decisions en diferents camps.
Aquestes són algunes de les estadístiques:
92% dels consumidors confien en la informació que troben a Internet més que qualsevol altra font
70% dels consumidors consulten les ressenyes i qualificacions en línia abans de comprar
87% dels consumidors consulten la reputació personal del director general i la reputació de l'empresa
70% dels gerents de recursos humans en els EUA han rebutjat candidats de treball a causa de la informació que van trobar sobre ells a internet.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si vostè vol entendre com començar a millorar el seu perfil actual d'Internet, i guanyar una reputació en línia.

Que ets tan admirable realmement com virtualment!